Третє засідання комісії з питань надання пільг окремим категоріям громадян за фактичним місцем проживання

26 березня 2018 року о 15.30 годині під керівництвом голови комісії Гамаюнової Ю.М. відбудеться засідання комісії з питань надання пільг окремим категоріям громадян за фактичним місцем проживання. Основним  завданням комісії є розгляд заяви та пакету документів щодо реалізації права на пільги з оплати житлово-комунальних послуг окремих категорій громадян за фактичним місцем проживання, передбачених чинним законодавством.

 Члени комісії розглянуть 1 звернення, яке надійшло від 1 представника багатодітної родини, щодо надання пільг на: електропостачання та компенсація на придбання твердого палива за фактичним місцем проживання.
Комісія, керуючись Конституцією України, Законом України «Про охорону дитинства».Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003р.№117 “Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб,  які мають право на пільги”(із змінами), нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України, які визначають порядок надання пільг та законами України про державний бюджет на відповідний рік, буде  вирішувати чи надавати пільги 1 громадянину, що звернувся, у межах норм, визначених законодавством.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner