Увага отримувачів пільг на житлово-комунальні послуги!

 

Механізм виплати пільги на житлово-комунальні послуги у грошовій формі з жовтня 2019 року
Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради ( далі – Управління) повідомляє, що з жовтня 2019 року стартує монетизація пільг.
Постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року №373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.
Виплата буде здійснюватися у грошовій готівковій та безготівковій формі.
Пільговики, які бажають отримувати пільги на оплату житлово-комунальних послуг у готівковій формі звертаються з заявою до Управління до 11.10.2019 року, у якій зазначаються виплатні реквізити. Виплата пільги буде здійснюватися з місяця, що настає за місяцем подання такої заяви до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення. 
Виплата пільги у грошовій безготівковій формі на оплату житлово-комунальниих послуг буде здійснюватися АТ «Ощадбанк». Пільговикам писати заяви не потрібно. 
АТ «Ощадбанк» здійснює перекази коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг. Про стан розрахунків за послуги буде інформувати пільговиків АТ «Ощадбанк» шляхом надсилання смс-повідомлень ( у разі наявності інформації про номер мобільного телефону пільговика). Обов’язково будуть зазначатися дані про наявний залишок платежу за кожним видом послуг.
Консультації з зазначених питань можна отримати за телефоном 4-19-54(каб. 14)
Адреса Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради: вул..Лесі Українки, 20А, м.Лиман 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner