Служба порятунку закликає громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті!


З настанням перших осінніх заморозків більшість з нас повстають перед проблемою опалення свого житла. Заради забезпечення себе теплом і комфортом ми починаємо використовувати опалювальні прилади: електрообігрівачі, печі, каміни, а дехто навіть газові плити. У результаті в осінньо-зимовий період різко збільшується кількість пожеж.
Аби попередити нещасні випадки та застерегти громадян від необачних вчинків             4 жовтня фахівці 21-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели профілактичний захід серед мешканців мікрорайону “Заводський” щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті під час осінньо-зимового періоду.
Під час проведення заходу рятувальники Служби порятунку розповіли мешканцям основні правила безпечної експлуатації пічного опалення, використання газового та електрообладнання у побуті. Основну увагу під час проведення заходу приділили особам похилого віку, як найбільш незахищеній категорії населення. Також, вогнеборці ДСНС розповіли про основні причини, які можуть спровокувати виникнення пожеж. Фахівці зауважили, що до настання морозів необхідно привести до ладу, як пічне опалення, так і електрогосподарство.
Крім того, фахівці Служби порятунку нагадали громадянам про заборону спалювання сухої трави і сміття на території та поблизу приватних домоволодінь.
Для кращого засвоєння наданої інформації мешканцям були роздані спеціально розроблені інформаційні пам’ятки, які, також були розміщенні на інформаційних стендах на зупинках громадського транспорту.
Також, Служба порятунку звертається до жителів Лиманщини з проханням бути уважними та обережними. Лише суворе дотримання правил безпеки допоможе Вам уникнути лиха.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner