Оголошення про початок формування конкурсної комісії

 

Розпорядженням міського голови від 19.09.2019 року № 218 — Оголошено про початок формування конкурсної комісії для проведення  конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства  “Лиманська центральна районна лікарня”.
До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:
- представники органу управління;
- представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу комунального некомерційного підприємства “Лиманська центральна районна лікарня”;
- представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менше як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління, - по одній особі від кожного громадського об’єднання.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

-наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
-накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
-наявність конфлікту інтересів.
Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я становить шість - дев'ять осіб.
Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до виконавчого комітету Лиманської міської ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.
Подати пропозиції можна за адресою:  84406, м. Лиман, вул. Незалежності, 46, каб. 203, за додатковою інформацією звертайтесь: ел.пошта:  rada@krliman.gov.ua, конт. тел. (06261) 4-15-03.
Умови та етапи проведення конкурсу передбачені Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094  (додається).

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner