Через співпрацю – до результату

 

Лиманським міським центром зайнятості розпочато осінній марафон робочих зустрічей з роботодавцями міста під гаслом «Спільні можливості – крок у майбутнє».      
17 вересня директор центру зайнятості Тетяна Єрьоменко та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко відвідали установи Лиманської об’єднаної територіальної громади.
Під час зустрічі з в.о заступника начальника Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області  Суховою Ю.А. були розглянуті питання щодо укомплектування вакансій спеціалістів державної служби на засадах рекрутингу, перспективи подальшої співпраці.
Наступний візит відбувся в Управління освіти, молоді та спорту та  Відділ культури і туризму Лиманської міської ради. Обговорені шляхи взаємодії в частині підбору кадрів для загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів, організації професійного навчання, проведення спільної профорієнтаційної роботи.
Також центр зайнятості завітав до Виконкому Лиманської міської ради. Детально зупинились на можливості підбору роботи населенням за допомогою інтерактивних карт вакансій України, потребах у навчанні мешканців міста.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner