Ярмарок вакансій на святі міста Лиман

 

У вересневий сонячний день Лиманський міський центр зайнятості долучився до святкування дня міста. Був проведений ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості для мешканців громади та гостей свята.
На заході були представлені вакансії місцеві, найближчих міст Словянська , Краматорська, Бахмуту, Ізюму та інших регіонів країни. Для відвідувачів проводилась презентація використання мобільних додатків за допомогою QR-кодів. Наживо продемонстровані інтерактивні карти вакансій "Google maps" різних міст України та система електронних паспортів підприємств, де можливо знайти роботу та інформацію про роботодавця за допомогою мобільного пристрою. Фахівці розповідали про функції рекрутерів та новітні методи роботи у центрах зайнятості, презентували навчальну програму ООН з розвитку навичок підприємництва на сході України, пропонували зареєструватись та взяти участь у тренінгах, розповсюджували інформаційні матеріали  та вакансії.
Проведений захід надав можливість прийняти участь усім бажаючим,  у тому числі зайнятому населенню для обізнаності та розширення їх можливостей.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner