День міста святкуємо разом!


14.09.2019 вся громада святкувала День народження свого рідного міста Лиман. Фахівці  Лиманського  міського центру  зайнятості не оминули цю подію, провівши низку цікавих заходів для жителів громади.
Так, школярі міста взяли участь у вересневому профорієнтаційному фестивалі «Профорієнтаційний старт». Проходячи тестування, розгадуючи ребуси , кросворди та беручи участь у цікавих профорієнтаційних вправах та іграх підлітки  пізнавали світ професій. Школярі з зацікавленістю знайомились з професіями майбутнього, завдяки  інноваційному програмному продукту «Атлас професій майбутнього», занурившись у світ доповненої віртуальної реальності. Учні молодшого віку наперебій розповідали про те, ким мріють стати у майбутньому та малювали свої майбутні професії.
На передодні свята , з ініціативи Лиманського міского центру зайнятості був проведений конкурсу малюнку «Я у світі професій» для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман. І саме під час святкування Дня міста  в урочистій атмосфері діти  були нагороджені подарунками.
В цей же час увагу дорослих мешканців громади привернула «Майстерня успіху», де підприємці початківці, які започаткували власну справу за підтримки служби зайнятості із задоволенням ділились своїм досвідом. Власниця Арт-студії психології Ніна Малина розповіла відвідувачам заходу, як  перетворила своє хобі в улюблену роботу. Учасники програми « Український Донецький куркуль» презентували  свої вироби для мешканців Лиманської ОТГ.
Злагоджено, цікаво, професійно, продуктивно та корисно – саме так святкував День народження Лиман!

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner