Секрет успіху, чи як хобі перетворити на професію

 

Чим хобі відрізняється від роботи? Хобі — це справа, яку ми робимо у вільний час, це робота, на якій ми відпочиваємо. Люди, що у своєму житті зуміли поєднати хобі та роботу, заробіток і задоволення, – дуже щасливі.
Саме такою людиною і є підприємець-початківець Олена. Ще декілька років тому працюючи менеджером з постачання вона і не замислювалась про відкриття власної справи, хоча постійно балувала своїх близьких солодкими частуваннями.
Залишившись без роботи, Олена звернулась до Лиманського міського центру зайнятості за допомогою в працевлаштуванні. Зовсім скоро, відвідуючи семінари та спілкуючись із фахівцями центру, вона зрозуміла, за яким напрямком треба йти далі.  Пройшовши навчання, зокрема курси з основ ведення власної справи, за направленням служби зайнятості, жінка утвердившись у своєму намірі, успішно захистила свій бізнес-план та отримала допомогу по безробіттю одноразово для започаткування власного бізнесу. Так у її житті з’явилося хобі, що перетворилося на справу всього життя. Родзинкою її бізнес-ідеї стало виготовлення різноманітних малюнків, фотографій, вітальних листівок за допомогою харчових фарб та їстівного вафельного паперу. Зараз, кожен її виріб, зроблений на замовлення  став ексклюзивним. Асортимент її кондитерських виробів постійно розширюється, а  кількість задоволених клієнтів зростає ще й за рахунок того, що усі вироби виготовлені тільки із натуральних та корисних інгредієнтів.   
В сучасному світі все більше уваги приділяється здоровому способу життя та правильному харчуванню. Тому Олена пройшла курси з виготовлення ПХ-десертів, щоб задовольнити потреби навіть тих клієнтів, що піклуються про свою фігуру.
Підприємниця початківець, має амбітні плани на майбутнє, маючи велику родину мріє створити власну кондитерську, яка стане сімейним бізнесом. «Бізнес, котрий можна передати у спадок, який приносить радість нам та нашим клієнтам. Що може бути кращим?!» - наголошує Олена.
Виготовлення кондитерських виробів – це універсальний бізнес. Жодне свято не обходиться без солодкого подарунка, а тих, хто пече торти та різноманітні ласощі можна сміливо називати виробниками радості та задоволення.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner