“Працюємо по-європейськи”: Лиманська громада долучилась до серії навчальних семінарів Донеччини

 

Організаторами таких заходів для представників ОТГ виступають обласний департамент інформаційної та внутрішньої політики та Донецький Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".
Про співробітництво громад з метою стимулювання розвитку територій говорив Максим Ткач, радник з питань децентралізації Донецького ЦРМС.
Відкрила робочу зустріч представниця облдержадміністрації, начальниця відділу методологічного забезпечення управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту внутрішньої політики Ірина Пєчка.
Навчання з основ менеджменту при написанні проєктних заявок для присутніх спеціалістів структурних підрозділів міської ради та представників старостинських округів провів Артем Колодезний, радник з питань регіонального розвитку Донецького ЦРМС.
Говорили про можливості участі в міжнародних програмах, реалізації проєктів в рамках Європейського союзу. Вчились методиці написання якісних проєктів та дізнавались про можливості та переваги міжмуніципального співробітництва.
‌Окрему увагу приділили реформуванню районного рівня влади, створенню нових районів, повноваженням префектів тощо

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner