Проєкт модернізації відділень “Укрпошти” у Лиманській громаді запущено!


6 вересня у Лиманській міській раді підписано двосторонній Меморандум про співпрацю між міською владою та грандом українських підприємств, акціонерним товариством “Укрпошта”.
Відкрила робочу зустріч заступник міського голови Юлія Гамаюнова, зазначивши, що підписання цього меморандуму сприятиме розширенню співпраці між двома структурами та лише позитивно сприятиме подальшому розвитку поштового зв’язку та обслуговуванню мешканців громади. Вона представила почесних гостей та надала кожному слово.
Міський голова Петро Цимідан привітав гостей громади та висловив впевненість у плідній подальшій співпраці: “Лиманська територіальна громада — найбільша громада України, тож має й низку негайних питань до вирішення. Головна мета кожного присутнього тут працівника, міської ради чи гостей з офісу “Укрпошти”, - забезпечення доступного, комфортного, зручного обслуговування жителів Лиманської громади. Наше співробітництво — це крок назустріч нашим мешканцям, які отримують пенсії, оплачують комунальні послуги та користуються послугами "Укрпошти". І ми вирішили підписати цей меморандум, аби вийти на новий рівень, стати ще краще!”.
Директор Донецької дирекції АТ “Укрпошта” Олексій Пушкін зазначив, що співпраця з Лиманською міською радою - це великий крок назустріч, як для користувачів пошти, так і його працівників. “На території вашої громади ми обслуговуємо 28 відділень пошти і знаємо, що умови у відділеннях залишають бажати кращого, а 80% з цих відділень є збитковими. Але це нас не зупиняє.” Очільник Ради старост, староста Зарічненського старостинського округу Олексій Мікулін не оминув увагою гостру проблему віддаленості деяких відділень “Укрпошти” від населених пунктів громади та отримав відповідь: “Так, ваша громада велика за територією, вона має багато віддалених сіл та селищ. Ми повинні відпрацювати всі варіанти та ідеї задля налагодження якісного, доступного обслуговування нашим клієнтам у найвіддаленіших місцях.”
Також, у межах підписання Меморандуму о співпраці, команда “Укрпошти” презентувала послуги товариства та ознайомила із новинками підприємства у обслуговуванні населення.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner