22 березня відбулось чергове 45-те засідання сесії Лиманської міської ради.

 

Гості відвідали Лиманщину з особливою місією — відзначити талановитих спортсменів громади, які на чемпіонаті світу з кікбоксингу, що проходив наприкінці минулого року в Італії посіли призові місця. Віталій Кощей та Олександр Артюхов подякували Лиманському міському голові та Лиманській міській раді за допомогу та підтримку спортсменів та розвиток спортивного духу Лиманщини, вручивши спеціальні відзнаки Петру Цимідану та Тетяні Каракуц.
Слово надали Віталію Кощею: “По-перше, сьогодні, знаходячись тут, хочу подякувати усім присутнім за підтримку спортсменів, ваших земляків, підтримку як моральну так і матеріальну. Щиро вітаю спортсменів Лиманщини, чемпіонів світу з кікбоксингу! Бажаю вам подальших гучних та гідних перемог!” - з цими словами гості перейшли до нагородження Валерії та Сергія Зірки, Олени Клименко, Максима Ройко, Павла Дерев’янка та Артема Бабаніна. “Сьогоднішній день для Лиманщини є особливим, запам’ятайте це, тому що сьогодні одразу 4 спортсмени громади отримають міжнародні посвідчення” - зазначив Олександр Артюхов та перейшов до нагородження званням Майстра міжнародного класу Сергія Зірки, Максима Ройко, Павла Дерев’янка та Артема Бабаніна. Присутні приєднались до вітань оплесками.
По закінченню нагородження міський голова відкрив засідання сесії міськради. На порядок денний було винесено 66 питань, 44 — земельні. У засіданні взяли участь 23 депутати.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner