«Назустріч професіям майбутнього»


Літо у розпалі, канікули тривають, свіже повітря соснового лісу, веселощі, нові друзі та профорієнтація. 09 серпня фахівці Лиманського міського центру зайнятості завітали до с. Брусівка у дитячий позаміський заклад  оздоровлення та відпочинку «Берізка».
Розпочинаючи захід, фахівець з профорієнтації наголосила: «Одним з найважливіших рішень людини в її житті є вибір виду професійної діяльності. Від цього залежатиме реалізація Ваших прагнень і бажань. Найкраще, коли обрана професія враховуватиме Ваші інтереси - чим Ви хочете займатись, нахили і здібності - що у Вас якнайкраще виходить і до чого Ви здібні».
Профорієнтація школярів, в тому числі розуміння того, які професії будуть затребувані в майбутньому, а які ні, знайомство з інноваційним програмним продуктом «3D Атласом професій майбутнього» проходила у форматі інтерактивної гри «Назустріч професіям майбутнього». Поділившись на чотири команди підлітки розв’язували тематичні ребуси, із отриманого набору слів відтворювали відому цитату. Одним із завдань було презентувати професію із Атласу таким  чином, щоб інші команди зуміли її відгадати. Усі підлітки приймали активну участь та впоралися із завданнями, обмінювалися враженнями, мріями та прагненнями щодо реалізації себе в тій чи іншій сфері.     

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner