Чемпіонат Донецької області


У місті Сіверськ Бахмутського району на паркеті спортивно-оздоровчого комплексу «Доломітчик» відбулися фінальні змагання відкритого чемпіонату Донецької області з футзалу серед жіночих команд , в якому взяло участь чотири кращих колективи Донецької області та два з Луганщини. Після групового етапу за коловою системою в одне коло виявились пари, які розіграли медалі змагань.
За п’яте місце зустрілись команди «Верес» (Черкаська ОТГ, Слов’янський район) та «ЛПК» (м. Лисичанськ Луганської області). Основний час завершився нічиєю – 0:0, а у серії шестиметрових штрафних ударів перемогу святкували спортсмени команди «Верес» - 3:2.
У матчі за бронзові нагороди – третє місце зіграли команди «Терняночка» - ДЮСШ (Лиманський район) та ФК «Білокуракіне» (Луганська область). З рахунком 2:0 перемогу святкували дівчата «Терняночки».
Головна зустріч за 1 місце відбулася між командами «Багіра» - ДЮСШ (м. Лиман) та КДЮСШ «Колос» (Черкаська ОТГ, Слов’янський район).
Фінальна гра чемпіонату Донецької області пройшла на високому рівні.      Гра за звання чемпіона Донецької області в основний час не виявила переможця. Отже – пенальті. 3:2 – перемога футболісток «Багіри» - ДЮСШ, які стали чемпіонками Донецької області з футзалу  серед жіночих команд 2018 року.
Головною суддівською колегією було визначено кращих гравців у номінаціях: воротар – Вікторія Петрушина (ФК «Білокуракіне), захисник – Софія Скицька («Багіра» - ДЮСШ), нападаючий – Діана Федоренко (КДЮСШ «Колос»), універсальний гравець – Олена Барсова («Багіра» - ДЮСШ).
Переможців, призерів та кращих гравців у номінаціях нагороджено кубками, грамотами, медалями і цінними подарунками від Асоціації футзалу Донецької області (голова В.О. Лаврик), а церемонію нагородження проводив її віце-президент Д.В. Дичко.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner