Вітання міського голови з Днем визволення північних міст Донеччини!

 

Шановні земляки! Шановні гості нашого міста!

Вже п’ятий рік поспіль у нашому календарі майорить нове Свято — День визволення північних міст Донеччини від незаконних озброєних формувань! Про цей день треба писати з великої літери, голосно говорити та шанувати кожного, хто приклав руку до нашої спільної справи — вільного та незалежного розвитку нашої країни, хто стояв та продовжує стояти пліч-о-пліч заради великої, соборної України! 
Ці трагічні липневі дні, що були сповнені запеклої боротьби, назавжди залишаться у нашій пам’яті нагадуванням подвигу українського солдата та міцності українського духу. 
У цей день Донеччина вітає своїх героїв — щирих та завзятих воїнів, які ризикуючи власним життям боронили цю землю, які до останнього подиху давали відсіч загарбнику. Я щиро дякую усім учасникам АТО та ООС за ті подвиги, що ви зробили та продовжуєте робити для мирних жителів Лиманщини! 
П’ятий рік Донеччина страждає: ворог зазіхнув на землі України і ми дізнались, як вибухають міни та як свистять кулі над головами наших дітей. Руйнуються будинки, знищується могутня інфраструктура потужного регіону — Донбасу. Але найстрашніше те, що незаконні збройні формування забирають найцінніше, що є у людини — її життя.
Ці болючі спогади ніколи не залишать наші серця. Обов’язок кожного з нас — зміцнювати українську державність. Ми, українці, самі пишемо свою історію та тільки від нас залежить успіх завтрашнього дня. 
Вічна пам’ять та слава воїнам, які віддали життя за свободу нашої Донеччини. Сили, наснаги та витримки тим, хто і сьогодні боронить наші кордони! 

Лиманський міський голова                Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner