Щодо змін у чинному законодавстві з питань надання пільг і житлових субсидій!

 

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України повідомляє щодо змін у чинному законодавстві з питань надання пільг і житлових субсидій.
Пунктом 18-4 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. №848, передбачено, що перерахування коштів з рахунка для виплати житлових субсидій на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг здійснюється АТ«Ощадбанк» в такій послідовності:
1) управителі, об’єднання, виконавці комунальних послуг, які уклали з АТ «Ощадбанк» договори, подають щомісяця до 13 числа (включно) АТ «Ощадбанк» реєстри одержувачів житлової субсидії разом з даними про облікові записи одержувачів житлової субсидії, нараховані суми за спожиті послуги у попередньому місяці та загальні суми до сплати, що включають заборгованість (переплату) за попередні періоди окремо за кожним видом послуги, крім витрат на управління багатоквартирним будинком.
Таким чином, ОСББ (ЖБК) не підпадають під вимогу договорів з АТ «Ощадбанк» щодо укладення договорів з витрат на управління багатоквартирним будинком.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner