«Профорієнтація в шкільних таборах»

 

Низку профорієнтаційних заходів провели фахівці Лиманського міського центру зайнятості для відвідувачів пришкільних таборів Лиманської ОТГ. Протягом декількох днів фахівець з профорієнтації завітала до Торського НВК, Зарічненської ЗОШ, Ямпільського НВК та ЗОШ № 3 м. Лиман.
Комплекс інтерактивних профорієнтаційних заходів включав в себе заняття на теми: «Калейдоскоп професій», вікторину «Всі професії потрібні, всі професії важливі», перегляд роликів про професії. Школярі молодшого та середнього віку із задоволенням сприймали розвиваючи вправи, розгадували загадки про професії та наперебій розповідали про свої майбутні професії. 
Великою несподіванкою для дітей стала презентація інноваційного програмного продукту «Атлас професій майбутнього». Школярі з зацікавленістю знайомились з професіями майбутнього, занурившись у світ доповненої віртуальної реальності.
Подібні профорієнтаційні заходи дозволяють зробити перші кроки інтеграції учнів до соціально-економічного життя, долучити дітей до різноманіття світу професій, сформувати уявлення про суттєві сторони різних професій.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner