Новини спорту

 

Відкриття сезону пляжного волейболу в Лиманській ОТГ
01.06.2019 року на с. Брусіно на базі відпочинку «Дубок» було проведено відкриту першість Лиманської ОТГ з пляжного волейболу мікс (чоловік - жінка), присвячену Дню Європи та Дню захисту дітей. 
Участь взяли 8 команд – «Зарєчанє», «Зайці», «ІА», «ЖеД», «Ландиші», «Атом», «Україна», «Сім’я» (спортсмени з смт. Зарічне, м. Лиману, смт. Ямпіль, м. Сіверська, м. Бахмуту). У змаганнях місця розподілилися таким чином:
1 місце – «Зарєчанє» – Резніков Олександр, Кузенко Аліна.
2 місце -  «Зайці» – Нежиденко Микита, Філіпченко Олена.
3 місце – «ЖеД» – Ачкєєв Андрій, Марченко Катерина.
4 місце – «Сім’я» – Савенко Андрій, Савенко Олександра
 

 

Чемпіонат Донецької області зі скелелазіння до Дня захисту дітей

01 -02 червня 2019 року в смт. Новоселівка  відбувся Чемпіонат Донецької області зі скелелазіння («Трудність», «Швидкість», «Багатоборство»)  2019 року серед учнівської молоді,  присвячений Дню захисту дітей. У заході взяли участь команди з міст Курахове,с. Студенок, Краматорськ, Добропілля, Лиманської ОТГ. 
Змагання проводилися на новому стенді, що приємно вразило учасників змагань. Зустріч зі старими друзями та знайомства у спортивному колі створювали особливо теплу атмосферу змагань. 
Діти взяли участь у трьох видах: «Трудність», «Швидкість», «Багатоборство».
Вихованці відділення скелелазіння ДЮСШ м. Лиман (тренер Гайдуков Д.М.) показали гарні результати. Вітаємо наших переможців у видах:

«Трудність»
І місце – Скорий А., Ярошенко К., Курінна К., Труш Я. ;
ІІ місце - Эмченко Я., Гавриш Э., Труш М.
ІІІ місце – Гайдуков В. . 
«Швидкість»
І місце – Труш Я. ;
ІІ місце - Скорий А., Ярошенко К, Гавриш Э., ;
ІІІ місце – Чорна Д., Курінна К., Труш М.
«Багатоборство»
І місце – Скорий А., Ярошенко К., Курінна К., Труш Я. ;
ІІ місце – Гавриш Є., Труш М.;
ІІІ місце – Ємченко Я. .
Наші спортсмени  ДЮСШ м. Лиман  (учні Новоселівського НВК)  підтвердили якісний рівень підготовки. 
« Для мене,  як керівника ДЮСШ , дуже приємним є той факт, що з кожним змаганням рівень успіху  наших скелелазів стає все краще, навіть не залежно від того, зайняв спортсмен призове місце чи ні !»- наголосив директор ДЮСШ м. Лиман Мовчан В.Г. 
Всі переможці були нагороджені грамотами від Донецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України,  обласної федерації альпінізму і скелелазіння «Донбас».
Від ПРООН – міжнародної фінансової організації – усі учасники змагань одержали магнезію та для скеледрома Новоселівського  НВК як подарунок- 2 великих рельєфа для        тренувань.
Дякуємо Управлінню освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради за вагому допомогу в проведенні Чемпіонату , та спонсорам ( Ільченко А.В., Журавльову А.В.) за солодкі  та  цінні подарунки  для призерів в загальному  заліку :
12 смачних тортів отримали всі лідери команд учасників;
цінні подарунки -
за І місце – каремат;
за ІІ місце – кепка;
за ІІІ місце – рюкзак.
Бажаємо усім спортсменам міцного здоров’я, гарного настрою та спортивних перемог ! Лиманська земля завжди рада друзям ! До зустрічі на наступних змаганнях!

 

Лавриненко Наталія – чемпіонка області зі спортивного орієнтування
01-02 червня 2019 в м. Краматорськ відбувся відкритий чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування (бігом) на середніх дистанціях. У категорії Ж-36 виступила наша спортсменка Лавриненко Наталія  та стала чемпіонкою змагань. Поздоровляємо!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner