Лиманське міське управління ГУ ДПСС в Донецькій області інформує!

 

В рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» на платформі «Prometheus» Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготовлено онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» (далі – онлайн-курс).
Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Онлайн-курс стартує 1 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі. Реєстрація учасників відбувається відповідно до форми за посиланням https://courses.prometheus.org.ua/courses/coursevl:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about. По закінченню навчального процесу учасники отримають відповідні сертифікати.
У навчальному процесі можуть прийняти всі заінтересовані особи: представники бізнесу, фахівці державного сектору в харчовій галузі та споживачі.
Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті МІНАГРОПОЛІТИКИ або за телефоном (044)363-08-28.
Довідково: відповідно до ст..20, 21 Закону України «Про основні принципи до безпечності та якості харчових продуктів»  з 20 вересня 2019 року всі оператори ринку обов’язані запровадити та забезпечити функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner