Лиманські джури — кращі в області!

 

З 13 по 19 травня 2019 року на  туристичній базі «Лісова» с. Торське відбувся ІІ-й (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяли участь 35 роїв з міст, районів та громад Донецької області. Нашу громаду на цих змаганнях представили переможець І-го (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  рій «Крилаті леви» (Лиманського навчально-виховного комплексу «гімназія – ЗОШ І ступеня») та призер міського етапу - рій «Лиманські Яструби» (Лиманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4). 
За підсумками гри рій «Лиманські яструби» зайняв І місце, рій «Крилаті леви» посів 2 місце. Вітаємо юнаків та дівчат з гідним виступом на обласному рівні!
Рій «Лиманські яструби» виборов право представити Донецьку область на заключному ІІІ (всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що відбудеться у червні 2019 року в Дніпропетровській області.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner