Лиманська міська рада та USAID підписали Меморандум про співробітництво!

 

20 травня Лиманську громаду відвідала делегація Проекту  USAID “Економічна підтримка Східної України”. Зустрів гостей міський голова Петро Цимідан разом із представниками виконкому: делегацію привітали на Лиманській землі та пригостили традиційним короваєм. 
У залі засідань міської ради Майкл Піллсбері (керівник Проекту), Петро Цимідан та Володимир Самойлов (в.о.директора КП “Лиманський “Зеленбуд”) підписали Меморандум про співробітництво. Міський голова звернувся до іноземних партнерів: “Радий вітати сьогодні тут наших іноземних гостей — кожен, хто приїжджає у наш чудовий край з партнерською угодою - стає другом громади. Дякую керівництву Проекту USAID, колективу міської ради за плідну роботу. Проект, який ми разом реалізуємо на території громади - це крок у майбутнє: будівництво сучасної, сміттєсортувальної лінії відчує кожен мешканець громади. Це інвестиція у майбутнє громади, у майбутнє України.”
У межах партнерства передбачається стабілізація місцевої економіки, відновлення інфраструктури об’єктів, розвиток малих і середніх підприємств тощо. 
Привітав громаду із підписанням угоди й Майкл Піллсбері - керівник Проекту USAID “Економічна підтримка Східної України”: “Цей підпис — найлегша частина нашого співробітництва. Проект прагне розвитку та економічної підтримки вашого регіону. Нас усіх чекає важка, виснажлива робота з втілення сьогоднішньої угоди у життя: планування та інженерна роботи тощо. Сьогодні роботи з будування сміттєсортувальної лінії ми оцінюємо у мільйон доларів. Окрім фінансової, Проект USAID надасть технічну допомогу в розробці проектно-кошторисної документації та здійсненні ремонтно-будівельних робіт”. 
Одним з першочергових напрямків роботи Проект USAID є забезпечення реконструкції та створення нових об’єктів, що мають вплив на економічний розвиток. Зокрема, передбачено будівництво сортувальної лінії для обслуговування полігону твердих побутових відходів (ТПВ) за межами населених пунктів на території Лиманської громади. 
    

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner