Святкуємо день космонавтики

 

12 квітня у Всесвітній день авіації та космонавтики біля бюста Леоніда Денисовича Кизима — льотчика-космонавта, відбулись урочистості: дорослі жителі громади та діти прийшли до скверу, аби вшанувати земляка, “Зоряного сина” Лиманщини.
До присутніх звернулась заступник міського голови Юлія Гамаюнова: “День підкорення космічних висот нагадує кожному: лише наполегливою працею, терпінням та вірою у себе — долаються будь-які перешкоди! Вітаю вас зі святом! Нехай зірки вказують на вірний шлях, а життя складається лише з вдалих злетів та благополучних приземлень!”
Присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника великого льотчика-космонавта, подякувавши Леоніду Кизиму за його внесок у розвиток космічної галузі.
Лиман — маленьке містечко на Донеччині, але має велику згадку в історії — як місто, де народився та жив всесвітньо відомий льотчик-космонавт Леонід Кизим. Загалом у космосі він провів більше року - 375 діб. Всесвітню славу Леонід Денисович отримав після того, як здійснив аж 6 виходів у відкритий космос загальною тривалістю перебування - 22 години 50 хвилин.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner