У Слов'янську та Лимані поліцією вилучені наркотичні засоби


Слов'янські оперативники затримали жінку, що носила із собою згортки із метадоном. Лиманські правоохоронці при перевірці виявили у жителя міста пакет із маріхуаною.
При проведенні оперативних заходів співробітники карного розшуку Слов'янської поліції зупинили для перевірки місцеву жительку 1989 року народження. При огляді особистих речей жінки було виявлено дів "дози" метадону - сильнодіючого синтетичного наркотику, який є аналогом героїну та морфіну. Два згортки з кристалічною речовиною білого кольору підозрювана носила у своїй сумочці. Наразі перевіряється походження забороненої речовини.
У цей же час у Лимані патруль поліції зупинив для перевірки документів перехожого, який відразу ж почав поводити себе знервовано. У кишені його верхнього одягу знаходився поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження, яка за всіма ознаками нагадувала рослинний наркотик - канабіс. Правопорушником виявився житель міста 1982 року народження.
Наркотичні засоби було вилучено поліцією та направлено на експертизу. За вказаними фактами поліцією розпочаті досудові розслідування за ч.1 ст. 309 КК України, яка передбачає до 3 років позбавлення волі.

Слов'янський відділ поліції
Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner