Конкурсна комісія з визначення суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання часткової компенсації відсоткової ставки

 

Доводимо до відома ,що у Донецькій області розпочала свою роботу Конкурсна комісія  з визначення суб’єктів господарювання  агропромислового  комплексу для отримання часткової компенсації відсоткової ставки за залученими у національній валюті банківськими кредитами, згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів  затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року №300 (із змінами).
Форма заявки для участі у конкурсі затверджена Наказом Міністерства аграрної  політики та продовольства України від 01 липня 2015 року №253 «Про затвердження форми документів та надання інформації щодо здійснення фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів»
Заявки для участі у конкурсі приймаються  за адресою: м. Краматорськ, бульв. Машинобудівників 20, 3-й поверх, кабінет №17. (Ковальчук Ганна Сергіївна тел.0508494808)
З більш детальнішою інформацією можна ознайомитись на сайті департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій облдержадміністрації http://agro.dn.gov.ua.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner