Лиманські дзюдоїсти

06 квітня 2019 року лиманські дзюдоїсти взяли участь відразу в чотирьох спортивних змаганнях. Шилова Аліна взяла участь в Кубку Європи в м. Теплиці (Чехія). Наші досвідчені дзюдоїсти вдало стартували на чемпіонаті України серед майстрів (ветеранів) в м. Дніпро: Дуплякін Олександр та Алєксєєв Олександр стали чемпіонами України, Джуманалієв Джузбек став бронзовим призером.
Юні спортсмени взяли участь в відкритому чемпіонаті Луганської області пам’яті Олександра Сімовіна серед юнаків та дівчат 2006-2008 та 2009-2011 років народження у м. Рубіжне, де завойували третє командне місце.  Кращими серед них стали : Сімінченко Дар’я, Архіпова Софія, Костюченко Богдан, Артюшенко Марк – перші місця, Новіков Гліб, Корабльов Данило та Лисенко Варвара – другі місця, Міщенко Віталій та Бейгуленко Олександр – треті місця. Всього в цих змаганнях взяли участь 205 спортсменів з 10 команд Луганської та Донецької областей.
Ще три представника від м. Лиман  боролися на Кубку Донецької області з боротьби самбо в м. Бахмут, показавши такі результати: Гудзенко Андрій та Лакушев Іван – 1 місце, Усенко Гліб – 2 місце.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner