Інформація для суб’єктів підприємницької діяльності


Про реєстрацію до участі в освітній події
На лист Державної установи «Офіс з просування експорту України» від 15 березня 2019 року № 92 департамент економіки облдержадміністрації повідомляє наступне.
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ БАНК РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ, В РАМКАХ ІНІЦІАТИВИ ЄС EU4BUSINESS, ЗА ПІДТРИМКИ  ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ОФІС З ПРОСУВАННЯ ЕКСПОРТУ УКРАЇНИ» ТА МІНЕКОНОМРОЗВИТКУ  запрошують українські компанії, зацікавлені у виході на ринок Держави Ізраїль до участі у безкоштовному освітньому практикумі «Угода про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем: торговельно-економічні можливості для українських експортерів».
Практикум відбудеться 09 квітня 2019 року з 10:00 до 16:00 у м. Києві та транслюватиметься онлайн для компаній в регіонах.
Основна мета заходу – ознайомити українські компанії з торговельними можливостями та перевагами, які вони отримують від вступу в силу Угоди про вільну торгівлю між Україною та Державою Ізраїль; визначити пріоритетні експортні сектори для експорту до Ізраїлю, а також ознайомити учасників з торговельно-економічною ситуацією в Ізраїлі, бар’єрами, експортними ризиками та досвідом українських експортерів у виході на ізраїльський ринок.
Взяти участь у події (особисто або онлайн) можуть зацікавлені компанії та організації, які до 04 квітня 2019 року заповнять реєстраційну форму та отримають підтвердження участі від організаторів. Перевага в реєстрації буде надаватись компаніям і організаціям, які працюють в секторі інформаційно-комунікаційних технологій, харчовій промисловості, меблевій промисловості, агропромисловому комплексі та легкій промисловості.
Реєстрація відкрита до 04 квітня 2019 року включно за посиланнями:
- для особистої участі у заході у м. Київ: https://goo.gl/crvAqH
- для участі онлайн у форматі вебінару (посилання на трансляцію буде надіслано зареєстрованим учасникам у день заходу): https://goo.gl/uFKCun
Більше інформації про подію: https://goo.gl/mGeRnj

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner