Фонд соціального страхування провів семінар-нараду

28 березня 2019 року у приміщенні «Лиманська центральна районна лікарня» Комунально - лікувального профілактичного закладу м. Лиман» проведено семінар-нараду з головним лікарем, головами ЛКК, завідувачами відділень.
У своєму виступі  начальник Лиманського міського відділення Є.Ганул  довів до присутніх актуальні питання, що розглядалися на всеукраїнській нараді керівного складу виконавчої дирекції Фонду та її робочих органів, яка відбулася 19.03.2019 у виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України. Звернув увагу медиків на нагальну потребу в покращенні взаємодії між органами Фонду, напрацюванні ефективних методів комунікації. Що необхідно спрямувати всі зусилля на ефективне, цільове використання коштів Фонду, посилення контролю за обґрунтованістю видачі (продовження) листків непрацездатності та правомірністю надання матеріального забезпечення застрахованим особам.     
Є.Ганул   акцентував увагу на важливості підвищення ефективності роботи щодо контролю за обґрунтованістю видачі (продовження) листків непрацездатності застрахованим особам. Загальна кількість оплачених днів по тимчасовій непрацездатності у 2018 році зросла на 5,7%, та тенденція до росту кількості виданих листків непрацездатності зберіглась і за підсумками січня 2019 року. Також  довів що «Листок непрацездатності фактично є чеком на отримання коштів від Фонду соціального страхування України. Тому так важливо не допускати зловживань і проводити роботу з упередження неправомірного використання коштів Фонду.
Головний спеціаліст з організації медичної реабілітації О.Супоніна ознайомила учасників наради з умовами договору про співпрацю щодо відшкодування витрат на забезпечення потерпілих лікарськими засобами та виробами медичного призначення, а також зосередила увагу на медичній реабілітації застрахованих, що перебувають на лікуванні у відділеннях КЛПЗ «ЛЦРЛ м.Лиман».
По завершенні заходу учасники отримали відповіді та роз`яснення на питання, що виникли в ході зустрічі.

Лиманське міське відділення управління
виконавчої дирекції Фонду соціального
страхування України в Донецькій області

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner