Презентація навчального закладу державної служби зайнятості!

 

21.03.2019 в Лиманському міському центрі зайнятості проведено семінар на тему «Презентація навчального закладу державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ)».
На захід були запрошені роботодавці з числа ринкоутворюючих та економічно активних для посилення співпраці з організації підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації безробітних з урахуванням поточної та перспективної потреб ринку праці та безробітні особи які  перебувають на обліку в центрі зайнятості.
Фахівець центру зайнятості продемонструвала презентації Донецького центру професійно-технічної освіти ДСЗ, завдяки яким присутні наочно ознайомились з умовами навчання, переліком ліцензованих професій та напрямів професійного навчання, можливістю дуальної освіти. В ході проведення семінару у дистанційному форматі за допомогою скайп-зв’язку прийняли участь представники Донецького ЦПТО  ДСЗ та заступник директора Наталія Піддубна, які ознайомили присутніх з умовами навчання у центрі, яке проводиться з використанням сучасної матеріально-технічної бази та згідно з навчальними програмами, що відповідають всім вимогам роботодавців, також було акцентовано увагу на можливість індивідуальної та дуальної форм освіти. 
З роботодавцями були обговорені моменти процесу організації навчання та перелік професій у яких є поточна та перспективна потреба.
Крім того, фахівець центру зайнятості  проінформували про права та обов’язки громадян, які бажають навчатися за направленням служби зайнятості, перспективами працевлаштування після проходження навчання.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner