Профорієнтаційна «Декада зайнятості осіб з інвалідністю»

 

До міжнародного дня людей з інвалідністю та в рамках «Декади зайнятості осіб з інвалідністю» фахівцями Лиманського міського центру зайнятості була проведена низка  різноманітних  профорієнтаційних заходів. 
Для  відвідувачів Лиманського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю спеціалістом міськцентру зайнятості було проведено захід в інтерактивній формі, який був розрахований на активну участь та взаємодію всіх присутніх. Діти розповідали про свої захоплення та про те, чим полюбляють займатися, розгадували загадки та за зовнішніми ознаками визначали професію, що викликало багато позитивних емоцій. Крім того, присутні батьки та педагогічні працівники дізналися про основні кроки допомоги у професійному виборі дитини та про послуги служби зайнятості, що надаються учнівської молоді. 
Для осіб з інвалідністю , які перебувають на обліку в центрі зайнятості був проведений тренінг, який був спрямований на розвиток самопізнання.  Адже самопізнання є необхідним не тільки для вивчення себе, своїх якостей та можливостей, а й передбачає планування роботи над собою з метою самовдосконалення. Завдяки вправі «Я сильний - Я слабкий» учасники тренінгу, змогли  відрізнити впевнену поведінку від невпевненої, та и впевненість у собі та своїх силах.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner