Жінок Лиманщини привітали зі святом весни, любові та краси

 

6 березня в ЦКД ім. Горького чарівниць Лиманщини вітали зі святом весни — з 8 березня.
Доброю традицією для міської влади стає акція з привітання жительок громади : кожна жінка, яка прийшла на святковий концерт не залишилася без уваги та подарунку - учора кожна представниця слабкої статі отримала весняну квітку та солодкий презент.
Зустрічали гостей заходу на урочистому рівні: у холі розташувалися учні музичної школи міста та грали відомі класичні композиції.
Від імені всіх чоловіків громади, присутніх жінок привітав Лиманський міський голова Петро Цимідан: “Мені удвічі приємніше, що сьогодні я від усіх представників сильної статі громади вітаю вас — наші красуні, берегині, професіонали своєї справи. Ви — найдорожче, що є у житті чоловіка. Нас захоплює ваша спроможність зібратися у відповідальну мить та підкоряти світ рішучістю, наполегливістю та щедрістю своєї прекрасної душі. Дякую вам, кожній жінці нашої громади, за допомогу в будуванні спроможної, квітучої Лиманщини. Тільки об’єднавши зусилля ми досягнемо успіху, зробимо нашу громаду ще краще. Милі наші жіночки! Маю за честь бажати вам сьогодні усього найкращого, любові, добра та величезного щастя. Нехай поруч із вами буде чоловік, з яким будь-які негоди будуть нестрашні. Будьте кохані та щасливі!” Користуючись можливістю, міський голова привітав начальника відділу культури і туризму міськради Наталію Роменську із Днем народження, зазначивши, що напередодні такого свята на світ могла з’явитися лише добра, чуйна людина, як Наталія Володимирівна.
Творчим колективом центру культури та дозвілля ім. Горького було підготовлено чудовий концерт. На адресу прекрасної статі лунали щирі слова та привітання, пісні та найзапальніші танці.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner