Служба у справах дітей Лиманської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: головного спеціаліста, бухгалтера.

Служба у справах дітей Лиманської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: головного спеціаліста, бухгалтера.
Вимоги до претендента: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, стаж роботи за фахом не менше 3 років, вільне користування ПК – рівень досвідченого користувача з офісним пакетом Microsoft Office, вільне володіння державною мовою.
Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:
 - заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
 - заповнену особову картку з відповідними додатками;
 - дві фотокартки розміром 4х6 см; - копії документів про освіту;
 - відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї (електронна декларація за 2018 р.);
 - копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України;
 - додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).
Інформація про конкретні функціональні обов’язки та умови оплати праці надаються службою у справах дітей додатково. Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, 4 поверх, каб. № 401. Телефони для довідок: 4-10-98.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner