26.02.2019  в  Лиманському МЦЗ пройшов День відкритих дверей центру зайнятості для осіб з інвалідністю

 

Фахівці центру зайнятості  ознайомили клієнтів з інформацією про стан ринку праці, можливості перенавчання та проінформували про всі послуги що надає служба зайнятості,особливу увагу звернули на  «Електронний кабінет шукача», що прискорює доступ клієнтів до послуг та надає їм можливість отримати необхідну інформацію у дистанційному форматі. До уваги присутніх були представлені чотири мобільні онлайн-додатки: «Центр розвитку підприємництва», «Центр професійної орієнтації», «Довідник послуг та пільг учасника АТО», «Донецький центр професійно-технічної освіти служби зайнятості України», які  прості та зрозумілі у використанні та  легко встановлюються на мобільні гаджети і безкоштовно доступні для завантаження у Google Play за посиланням: https://bit.ly/2ExMKOz 
У заході прийняли участь запрошені соціальні партнери: начальник відділу Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління пенсійного фонду України Донецької області  Скора Алевтина та  представниця Громадської організації «Людей з інвалідністю «Подолання» Алла Малишко, спеціалісти ознайомили присутніх зі спектром своїх послуг та запропонували свою підтримку.
Також, у рамках проведення Дня відкритих дверей центру зайнятості відбулась Презентація роботодавця за участю Лиманського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства комунального підприємства та Регіональної Філії «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця». Представники роботодавців ознайомили безробітних з вільними посадами для осіб з інвалідністю, умовами праці, графіком роботи та вимогами до претендентів на заявлені вакансії. Звернули увагу на соціальні гарантії працівників на підприємствах.
Метою подібних заходів є сприяння адаптації осіб з інвалідністю у суспільстві, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці та надання допомоги у працевлаштуванні.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner