Програма заходів до Дня Героїв Небесної Сотні

 

20.02.2019 р. 

08.30 - с. Торське (цвинтар) - покладання вінків та квітів до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А.

08.30 - перехрестя автошляхів смт Ямпіль — с.Озерне — с. Закітне - покладання вінків та квітів пам'ятного знаку загиблим українським воїнам — визволителям населених пунктів Лиманщини від сепаратистських збройних формувань;

08.45 - с. Закітне - покладання вінків, квітів до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам — визволителям населених пунктів Лиманщини від сепаратистських збройних формувань;

09.00 - ЗОШ № 3 - урочиста лінійка та покладання квітів до меморіальної дошки загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Запарі Г.В.

09.00 - мікрорайон «Північний» (цвинтар) - покладання вінків та квітів до до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Запарі Г.В.

11.00 - ЗОШ № 4 - урочиста лінійка та покладання квітів до меморіальної дошки загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А.

12.00 - ЦКД ім. Горького - тематичний захід “Ці душі — світле воїнство”

13.00 - майдан навпроти адмінбудівлі міської ради - покладання квітів до меморіальних дощок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям 

16.00 - с. Лозове (цвинтар) - покладання вінків та квітів до меморіальної дошки загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Пронькову Р.Р.


Міськвиконком
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner