Сучасний скеледром дітям громади!

 

8 лютого на території громади відкрився перший скеледром Лиманщини. На базі НВК смт. Новоселівка, за бюджетні кошти Лиманської ОТГ, відбудовано міні-проект комплексу скеледрому — відтепер школярі громади та всі охочі зможуть ближче познайомитись із цим спортом.
Побачити на власні очі реалізований спорт проект до НВК завітали міський голова Петро Цимідан, начальник управління освіти, молоді та спорту Надія Діденко, начальник відділу національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Олексій Рокочий та директор ДЮСШ Вадим Мовчан: очільна ланка міста проінспектувала новітній скеледром та залишилися задоволеними від побаченого: “Головне — бачити усміхнені обличчя дітлахів. Адже саме для вас ми працюємо. Відсьогодні, вже на професійному рівні, талановита спортивна молодь громади має змогу розвивати та удосконалювати свої вміння зі скелелазіння. Громада пишається своїми спортсменами: який би не був рівень змагань — чи то місцеві спартакіади, чи то обласні та всеукраїнські заходи - ви викладаєтесь на всі 100% та здобуваєте перемоги, прославляєте свій рідний край. Дякую вам та бажаю подальших успіхів! Будьте завжди першими!” - звернувся до присутніх школярів міський голова Петро Цимідан. Також, до громади завітав Ігор Носаченко — голова Обласної федерації альпінізму та скелелазіння Донбасу: він привітав юних спортсменів зі здобуттям новітньої платформи для тренувань та побажав нових спортивних звершень.
З особливим хвилюванням хлопці та дівчата чекали на той момент, коли можна буде особисто випробувати можливості скеледрому. Право першого підкорення імпровізованої вершини довірили юній чемпіонці області зі скелелазіння у своїй віковій групі Каріні Ярошенко.
Також, у межах заходу юні спортсмени Лиманщини отримали різноманітні відзнаки за свої професійні досягнення.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner