Тренінг щодо бізнес-планування

 

У Лиманському міському центрі зайнятості 6 лютого 2019 року відбувся щотижневий семінар-тренінг щодо основ бізнес планування. Учасниками заходу були роботодавці, особи які перебувають на обліку у центрі зайнятості та планують створити власну справу, а також головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської міської ради Ірина Сабініна, представник Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Донецької області Дмитро Бешуля, представник ТОВ «Бізнес Кансультант 24» Катерина Кисленко та переможець проекту підтримки малого та середнього бізнесу Сергій Пєсков.
Учасники заходу були проінформовані про портал електронних послуг,  умови участі у проекті підтримки малого та середнього бізнесу, особливості складання бізнес-планів, послугами що надають бізнес-консультанти.
Сергій Пєсков поділився власною історією успіху, розповів про підготовку та участь у проекті, продемонстрував презентацію власного підприємства. Відповів на питання учасників заходу.
Фахівці ознайомили з онлайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва», сучасним сервісом «Електронний кабінет роботодавця», з можливістю онлайн навчання курсу «Підприємництво» за допомогою громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus». Розповіли про можливість одержання виплати допомоги по безробіттю одноразово. Були продемонстровані історії успіху осіб, які скористались цією можливістю.
Тренінг проводиться щосереди у приміщенні Лиманського міського центру зайнятості о 10 годині.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner