Програма створення робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні

 

Данська Рада у справах Біженців розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, стабілізацію їх життя та досягненні довгострокових рішень шляхом працевлаштування та отримання доходів. Гранти від $2 000 до $10 000 на створення нових робочих місць. Учасники програм: суб'єкти малого та середнього бізнесу Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Запорізької областей.
Данська Рада у справах Біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Agency for Development and Cooperation/SDC) і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (Department for International Development /DFID) розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, стабілізацію їх життя та досягненні довгострокових рішень шляхом працевлаштування та отримання доходів.
Головна ціль програми: створення нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту, через інвестиційний вклад в розширення існуючого бізнесу.
Учасники програми: Суб'єкти малого та середнього бізнесу Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Запорізької областей.
Програма передбачає створення принаймні 250 нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. В рамках цього компоненту будуть надані бізнес-гранти для розширення бізнесу та створення нових робочих місць, в розмірі від 2000 до 10000 доларів США.
Умови отримання гранту:
•    Діючий рентабельний бізнес, який планує розширення.
•    Детальний бізнес-план з особливою увагою на створення та підтримання нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні.
•    Інвестування з боку заявника в плановане розширення свого бізнесу не менше 50% від суми гранту.
•    Створення одного та більше робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, укладення з новими працівниками трудових договорів на термін не менше 12 місяців. Сумарна річна заробітна плата всіх працевлаштованих на нові робочі місця осіб повинна перевищувати суму отриманого гранту.
Отримання гранту передбачає укладення грантової угоди між Данською Радою у справах Біженців і грантоотримувачем. При отриманні гранту грантоотримувач буде зобов'язаний сплатити всі податки згідно з чинним законодавством України.
Заявки оброблятимуться по мірі надходження. Просимо вибачення за тимчасові незручності.
Подати заявку можна за посиланням: ПОДАТИ ЗАЯВКУ
Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в програмі. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська Рада у справах Біженців залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.
Телефони для довідок:
•    093 073 53 73 Ольга (Луганська область, північні райони Донецької області)
•    095 701 88 51 Олег (південні райони Донецької області, південні райони Запорізької області)

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner