Послуги служби зайнятості для молоді

 

Продовжуючи  спільну роботу Лиманського міського центру зайнятості та молодіжного центру «Альтанка», 25 січня 2019 року був проведений профінформаційний захід для молоді «Презентація послуг служби зайнятості» та «Міні-ярмарок вакансій».
Присутні ознайомились з основними послугами, які надає державна служба зайнятості, а саме: послуги щодо працевлаштування, професійної орієнтації, професійного навчання безробітних, можливості отримання ваучера на навчання, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.
Фахівці розповіли про проект підтримки малого та середнього бізнесу, можливість отримати необхідні знання щодо організації власної справи та одержання виплати допомоги по безробіттю одноразово. Були продемонстровані історії успіху осіб, які скористались цією можливістю.
Також відвідувачі заходу дізналися про новітні інтерактивні технології та онлайн додатки державної служби зайнятості.
Було презентовано платформу онлайн-курсів навчання “Prometheus” та платформу для он-лайн профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа».
З метою задоволення кадрових потреб роботодавців  фахівці Лиманського центру зайнятості представили вакантні посади, надали інформацію про діяльність підприємств, умови праці, графік роботи, рівень заробітної плати та вимоги до претендентів на заявлені вакансії.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner