Громадські роботи в соціальній сфері

 

Лиманський міський центр зайнятості співпрацює з міською владою та роботодавцями в питаннях організації та проведенні громадських робіт на території Лиманської  об’єднаної громади. Бюджетом міської ради та фондом соціального страхування на випадок безробіття на  2019 рік передбачені кошти на ці видатки  в межах яких на початку року укладено договори з Управлінням соціального захисту та 
КП Лиманський зеленбуд.
У зв’язку із нагальним питанням розширення видів робіт із соціальної направленості проведена робота щодо організації робіт у відділенні Територіального центру розташованого в селищі Рубці та укладений договір директором центру зайнятості Тетяною Єрьоменко та директором територіального центру Наталією Парфьоновою для проведення допоміжних робіт у закладі соціальної сфери.
Користь в організації громадських робіт очевидна як для населення, так і для роботодавців. Важливе й те, що такі роботи тимчасового характеру за участю безробітних громадяни, дозволяють органам місцевої влади вирішувати першочергові соціальні питання міста, а безробітні, працюючи на тимчасових робочих місцях, мають змогу повернутися до продуктивної праці та отримати заробіток в період обліку в центрі зайнятості. До речі безробітні особи, які проживають на території району, мають змогу брати участь у роботах за місцем проживання. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner