Зустріч з підприємцями

 

Продовжуючи роботу  в рамках декади «Зустрічі з підприємцями» фахівці  Лиманського МЦЗ 22.01.2019 року провели приємну робочу зустріч з керівником «Арт-студії психології», Ніною Малиною.
За освітою підприємниця -  початківець психолог та має багаторічний стаж роботи в цій сфері.  Маючи давню мрію і захоплення йогою, Ніна зробила рішучий крок започаткувавши в вересні місяці власну справу, перетворивши хобі в улюблену роботу,яка до тогож приносить прибуток .
Під час відвідування «Арт-студії психології» фахівці міькцентру зайнятості обговорили з Ніною питання щодо можливостей служби зайнятості стосовно підтримки діючого підприємця, а саме: онлайн послуги СЗ, інформаційні мобільні додатки тощо.  
Арт-студія надихає своєю гостинністю, відчувається атмосфера доброзичливості, гумору та душевної щирості. Ніна розповіла про найближчі перспективи розвитку студії, а саме про відкриття додаткових ранкових занять йогою, а також запровадження напрямку арт-терапії, яка корисна для розв'язання  життєвих задач творчим підходом.
Служба зайнятості радіє успіхам підприємців та надає корисну допомогу на кожному кроці становлення  підприємницької ініціативи.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner