Зустріч з підприємцями

На минулому тижні в рамках декади «Зустрічі з підприємцями» фахівці  Лиманського МЦЗ відвідали підприємницю - початківця Осипу Валентину , яка розпочала свою діяльність у жовтні 2018 року.
Ставши на облік в липні 2018 Валентина вже чітко розуміла, що попередній досвід роботи це її майбутнє, але у м. Лиман легка промисловість не розвинута і вакансій за професією швачка немає. Пройшовши профдіагностичне тестування у неї був виявлений хист до підприємницької сфери діяльності, тому фахівці центру зайнятості запропонували Валентині відкрити власну справу завдяки одноразовій виплаті допомоги по безробіттю. На отримані кошти підприємниця придбала швейну техніку та відкрила ательє по ремонту та пошиву одягу. Хоч пройшло ще мало часу, але початківиця вже має свою клієнтську базу та успішно розвиває свій бізнес.
Під час відвідування підприємниці фахівці міського центру зайнятості надали їй інформацію щодо послуг служби зайнятості, які сприяють розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць, обговорили чи має вона проблемні  питання, запросили прийняти участь у засідання «Консалтингового простору»  та тренінгах з основ бізнес-планування для обміну досвідом вдалого ведення підприємницької діяльності

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner