Лиманщина відзначила 100-річчя Соборності України!

 

Важлива дата в історії українського народу — 22 січня 1919 року — була відзначена у громаді на особливому рівні: до Центру культури і дозвілля ім. Горького запросили дітей міста та влаштували для них майстер-клас з виготовлення різноманітних прикрас національної символіки, просвітницькі тематичні виставки творів, а також виробів народних майстрів ужиткового мистецтва Лиманщини.
Привітав присутніх міський голова Петро Цимідан: “День Злуки є символом зміцнення української нації! Щодня ми демонструємо незламність українського духу, щирість бажання бути незалежними! Українці спроможні подолати усі перепони на цьому шляху - сила нашого народу в єдності. Сьогодні ми не можемо не згадати хлопців та дівчат, які поклали свої життя у боротьбі за незалежність українських земель. Бійці в районі проведення ООС, так само, як і їхні прадіди 100 років тому, відстоюють незалежність України. Міцного здоров’я, шановні земляки, вам та вашим близьким, благополуччя та плідної праці на користь Лиманщини! Нехай Господь береже усіх нас та нашу рідну Україну!”.
Серед присутніх гостей свята - помічник народного депутата України Костянтина Матейченка Віктор Буслов та учасник Революції Гідності, заступник голови відокремленого підрозділу ГО “Маю Гідність!” Віктор Зайцев - також долучилися до привітань нашої громади з Днем Соборності України.
Надзвичайний концерт підготував для своїх вдячних глядачів творчий колектив Центру: лунали українські пісні різних років, танцювальні трупи підготували запальні виступи. Вдячні глядачі ще довго аплодували робітникам ЦКД ім. Горького, дякуючи всім організаторам за чудову роботу!

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner