Різдвяний передзвін” у Званівці: творчі майстри Лиманщини вкотре посідають перші місця!

 

Декілька сотень гостей зібрала Званівська сільська об’єднана громада на Донеччини, ставши центром веселого настрою, колядок та щедрівок! Вкотре, обласний захід - культурно-мистецька акція “Різдвяний передзвін” - фестиваль вертепів та колядників об’єднав майже тридцять колективів з різних міст, районів та ОТГ нашої області.
Другий рік поспіль майстри ужитково-декоративного мистецтва Лиманщини гідно представляють нашу громаду на фестивалі, збираючи у призовий кошик Лиманської ОТГ перші місця у різноманітних конкурсах. Так, цьогоріч скарбничка перемог громади поповнилась І-м місцем у конкурсі “Кращий дідух” та одразу І-м та ІІ-м місцем у конкурсі “Краща різдвяна зірка”, а вокальний самодіяльний колектив “Смерека” МБК смт. Зарічне (кер. Дуравкіна Т.І.) розважав гостей заходу на головній сцені “Різдвяного передзвону”, даруючи світле відчуття Різдвяного чуда.
Відкрився фестиваль  яскравою ходою: учасники заходу з різдвяними зірками пройшли площею Званівки, після чого присутніх привітав заступник голови облдержадміністрації Стокоз І.С. та розпочався великий концерт у виконанні творчих колективів з різних куточків як Донеччини, так і Львівщини. Зі сцени лунали різноманітні виступи автентичних та сучасних українських колядок та щедрівок. Поряд зі сценою розташувався ярмарок з різноманітними виробами ручної роботи.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner