Відбулось чергове засідання Ради регіонального розвитку Лиманської громади

 

11 січня у сесійній залі міської ради під головуванням міського голови Петра Цимідана відбулось чергове засідання новоствореної Ради, на якому були присутні депутати міської ради, керівники структурних підрозділів Лиманської міської ради та її виконавчого комітету, представник філії “Донецька Залізниця” АТ “Укрзалізниця”, старости старостинських округів, представники силових структур, приватні підприємці, представники громадськості та органів самоорганізації населення тощо.
Очільник громади розпочав роботу з приємної події — привітав з Днем народження головного лікаря КЛПЗ “Лиманська ЦРЛ” Вікторію Демидову та старосту Ярівського старостинського округу Олега Богуславського.
У своєму вступному слові Петро Цимідан подякував всім, хто долучився до роботи новоствореного органу та побажав плідної роботи: “Ми всі працюємо над однією справою — розбудовою успішного Лиманського краю, квітучої громади України!” - зазначив він, підкресливши важливість ініціативи створення місцевих Рад регіонального розвитку з можливістю подальшого обговорення питань на засіданнях РРР Донецької області.
Заступник міського голови Володимир Фесенко ознайомив присутніх із порядком денним та запропонував зосередити всю сьогоднішню роботу за наступними питаннями:
1. Заслуховування звітів розпорядників бюджетних коштів;
2. Ознайомлення з Планом реалізації стратегії розвитку Лиманської ОТГ до 2025 року.
Так, присутні заслухали звіти:

 - про роботу управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради за 2018 р. “Освіта Лиманщини: реалізація та реформування”;

про виконанні капітальні роботи у сфері житлово-комунального господарства у 2018 році

основні підсумки роботи галузі культури і туризму Лиманської ОТГ протягом 2018 року та перспективи розвитку на 2019 рік.
Особливу увагу у присутніх на засіданні Ради викликало питання ознайомлення з Планом реалізації стратегії розвитку Лиманської ОТГ до 2025 року. Заступник міського голови Володимир Фесенко доповів членам Ради про основні заходи з реалізації Стратегії Лиманської громади.
Міський голова подякував складу Ради регіонального розвитку Лиманської ОТГ за роботу та окреслив перелік першочергових питань на наступне засідання Ради: доповісти службі у справах дітей Лиманської міської ради та медичних закладів комунальної власності про роботу за 2018 рік та перспективи розвитку. Наступне засідання  Ради регіонального розвитку Лиманської громади відбудеться 08.02.2019 року.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner