Рятувальники Лиману отримали від міністерства новий пожежний автомобіль

 

17 грудня, в рамках робочого візиту керівництва МВС та ДСНС на Донеччину, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та Голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін передали 7 нових пожежних машин підрозділам ДСНС.
«Ми переходимо в нову якість поліцейських сил та сил рятувальників. Крок за кроком ми йдемо в напрямку розвитку наших підрозділів як сервісних служб, що забезпечують якість життя», - наголосив Арсен Аваков.
Під час візиту в Краматорськ Арсен Аваков та Микола Чечоткін передали надзвичайникам Донеччини 7 нових пожежних автомобілів на базі шасі «МАЗ». Нові автомобілі вміщують у себе набагато більше об’єму води та піноутворювача, відповідно сучасні МАЗи підвищеної прохідності допоможуть рятувальникам ефективніше виконувати завдання за призначенням. Окрім цього, автомобілі обладнані тепловізорами, електричними генераторами, індивідуальними дихальними апаратами, пожежними рукавами і мотопомпами, а також оснащені потужною системою освітлення, що дозволить працювати рятувальникам у кращих умовах в нічний час
Так, автоцистерни отримали підрозділи Лимана, Слов’янська, Маріуполя, Великої Новосілки, Мангуша, Волновахи та Мар’їнки.
Відтепер новий автомобіль стане для вогнеборців Лиманщини надійним помічником під час гасіння пожеж та оперативного реагування на надзвичайні ситуації.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner