На Лиманщині відзначили День сухопутних військ Збройних Сил України

 

Урочистий, але без зайвої помпезності, концерт подарували творчі колективи Лиманської громади військовослужбовцям ЗСУ, які несуть службу на території Шандриголівського старостинського округу.
12 грудня вся Україна відзначає День сухопутних військ, шануючи найчисленнішу когорту забезпечення обороноздатності держави та основу бойового потенціалу Збройних Сил.
Знов свої двері для шанування військового подвигу, мужності та міцності духу українського воїна, гостинно розкрив Шандриголівський будинок культури. Школярі місцевого закладу освіти особливо раді запланованому заходу, адже це можливість як поспілкуватися зі справжніми захисниками держави, так і культурно-просвітницькі провести час: послухати кращих виконавців громади та подивитись на хореографічну майстерність танцювальних колективів. Зі святом всіх привітав перший заступник міського голови Юрій Драч: “Сухопутні війська завжди були і залишаться головним носієм бойової могутності незалежної української держави. Ми шануємо ваш справжній козацький характер, незламний дух та міць характеру українського воїна! Прийміть слова щирої вдячності за те, що встали на захист рідної країни та кожного українця!”
Сьогодні ми повинні пам’ятати: наша країна переживає важкі часи боротьби за свободу та незалежність української держави! Коли інтереси нації знаходяться у небезпеці, військовослужбовці з усіх куточків країни, у надскладних умовах, не боячись дивитись війні в очі, крок за кроком, виборюють спільну українську мрію — жити в неподільній, суверенній державі.
Боже, борони Україну та український народ!
Дивіться відео з концерту на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/radaliman/posts/72728576100366

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner