Рейд по "неблагополучних" сім'ях

Лиманські поліцейські спільно з представниками міської адміністрації та представниками центру соціальної служби сім’ї, дітей та молоді провели рейд по "неблагополучних" сім'ях.

На сьогодні одним із головних завдань працівників ювенальної поліції сектору превенції є робота з дітьми, їх всебічна підтримка, захист та допомога.

Правоохоронці відвідують за місцем мешкання багатодітні родини та ті, що опинились у складних життєвих обставинах. Під час таких візитів перевіряються їх умови проживання, проводяться профілактичні бесіди з батьками та дітьми.

Так, сьогодні працівники Лиманського відділення поліції відвідали три родини, які опинилися в складних життєвих обставинах. Раніше в одній з них батьки зловживали спиртним, але завдяки профілактичній роботі поліцейських родина знайшла в собі сили та розпочала нове життя.

Під час візиту, працівники ювенальної превенції побачили, що дійсно родина змінилася, жінка і чоловік працевлаштувались. С своїм дітям вони приділяють весь свій вільний час.

В другій сім’ї теж все змінилося в кращу сторону. Умови проживання у родині покращились, в будинку - чисто та затишно.

Проте, в третій родині, в якій виховується однорічна дівчинка, було виявлено погані умови для проживання, антисанітарія в оселі, відсутність чистого одягу та іграшок. Тут було проведено профілактичну бесіду та складено протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Крім того, мати та немовля були направлені на медичне обстеження до місцевої лікарні.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner