Лиманські правоохоронці задокументували факт зберігання канабісу. В селі Нове Лиманського району чадним газом отруївся пенсіонер.

 

Дільничні офіцери поліції при патрулюванні території району звернули увагу на перехожого, який мав зовнішній вигляд наркозалежної людини. Чоловіка попросили пред'явити документи і вміст пакету, в якому була знайдена подрібнена речовина зеленого кольору - канабіс. Правопорушник виявився 41-річним жителем села Рубці.
За вказаним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
 

В селі Нове Лиманського району чадним газом отруївся пенсіонер.
Літнього чоловіка у власному помешканні без ознак життя виявив його син. Наразі поліцією проводиться розслідування.
До Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків виявлено труп 74-річного мешканця села Нове Лиманського району. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські побачили, що в будинку задимлено, а на підлозі лежить померлий.
Попередньо встановлено, що смерть настала внаслідок отруєння чадним димом. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner