Проекти в межах конкурсу “Громадський бюджет Лиманської ОТГ на 2017-2020 роки” на фінальній стадії реалізації!

 

30 листопада відбулось офіційне відкриття 3-ох проектів, реалізованих в межах конкурсу проектів місцевого розвитку в межах місцевої програми “Громадський бюджет Лиманської ОТГ на 2017-2020 роки”.
Комісія у складі першого заступника міського голови Юрія Драча, старости Зарічнянського старостинського округу, Голови Координаційної ради  Олексія Мікуліна, начальника відділу інвестиційної діяльності Наталії Авдєєнко, та представників комунального підприємства “Лиманський “Зеленбуд” та управління освіти, молоді та спорту відвідали готові проекти “Бюджету участі” та привітали учасників програми “Громадський бюджет Лиманської ОТГ на 2017-2020 роки” з перемогою у голосуванні та успішною реалізацією задумів.
Начальник відділу інвестиційної діяльності Наталія Авдєєнко коментує проведення цьогорічного конкурсу: “Цьогоріч з бюджету громади було виділено 750 тис. грн. на реалізацію проектів “Громадський бюджет Лиманської ОТГ на 2017-2020 роки”. З поданих 18 проектів у голосуванні перемогли 5. Коли комісія розглянула проекти та їх фінансування, виник залишок коштів, тож було прийнято рішення частково профінансувати ще один проект. Тобто загалом Лиманська громада має 6 об’єктів програми “Бюджету участі”.
“Сьогодні комісія працювала у виїзному форматі, ми продивились 3 об’єкти у смт. Дробишеве, смт. Новоселівка та у с. Лозове. Там повністю реалізовані всі задуми ініціативних груп та виконані всі роботи з реалізації цих задумів. Те, що зараз відбувається у громаді — зростання соціальної відповідальності жителів Лиманщини, їх захоплення та активна участь у творенні майбутнього Лиманської ОТГ — ось для чого ми працюємо. Аби кожен житель громади зрозумів — від нього, від його ідей, підказок, залежить подальший розвиток Лиманського краю. “Бюджет участі” Лиманської ОТГ це демонструє дуже добре: всі учасники минулорічного конкурсу та цьогорічного етапу демонструють надзвичайні організаторські здібності, виявляють ініціативу та виказують активну громадянську позицію. Від імені міського голови, міської ради та її виконавчого комітету я дякую усім, хто взяв участь у цьогорічному конкурсі, хто згуртував навколо себе людей та довів свою ідею до реалізації. Також дякуємо тим, чиї ідеї не пройшли головне голосування — не залишайте свої наміри та подавайте проекти наступного року! - коментує перший заступник міського голови Юрій Драч.
У межах відвідання проектів-переможців “Громадський бюджет Лиманської ОТГ на 2017-2020 роки” Юрій Драч подякував керівникам ініціативних груп та вручив Подяки міської ради, а саме:
- Олексію Слєпцову за проект “Дитячий майданчик “Веселка” смт. Дробишеве;
- Наталії Меделяєвій за проект “В здоровому тілі — здорових дух” смт. Новоселівка;
- Миколі Безгубову за проект “Ми за здоровий спосіб життя” с. Лозове;
Також, Подяками міської ради відзначили працівників комунального підприємства “Лиманський “Зеленбуд” та управління освіти, молоді та спорту - за невтомну плідну працю у побудові оновленої Лиманщини, підтримку реформи місцевого самоврядування, сприяння розвитку людського потенціалу на громадських засадах та реалізацію проектів-переможців у конкурсі проектів місцевого розвитку в межах місцевої цільової програми “Громадський бюджет Лиманської ОТГ на 2017-2020 роки”.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner