Презентація навчального закладу державної служби зайнятості!

 

27.11.2018 в Лиманському міському центрі зайнятості проведено семінар на тему «Презентація навчального закладу державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ)».
Фахівець міського центру ознайомила безробітних з описом професій, актуальних на ринку праці, та умовами навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗУ), яке проводиться з використанням сучасної матеріально-технічної бази та згідно з навчальними програмами, що відповідають всім вимогам роботодавців.
Присутнім  було продемонстровано презентації центрів професійно-технічної освіти, завдяки яким можно було наочно ознайомитися з умовами навчання та проживання в цих закладах, зі структурою, переліком ліцензованих професій та напрямів професійного навчання. В ході проведення семінару учасників заходу проінформували про права та обов’язки громадян, які бажають навчатися за направленням служби зайнятості, перспективами працевлаштування після проходження навчання.
Хто бажає змінити життя та досягнути успіху потрібно наважуватися на радикальні зміни, а саме: навчатися новому, підвищувати кваліфікацію і успіх неодмінно прийде до кожного.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner