Форум кар’єри “Живи та працюй в Україні»

 

Фахівцями Лиманського міського центру зайнятості в рамках проведення обласного Форуму кар`єри під гаслом «Живи та працюй в Україні» проведено заходи з молодими лиманцями.  Зокрема, пройшов інтерактивний захід в Лиманському ліцеї серед учнів 8-11 класів. Фахівці центру зайнятості підготували для учнів веселі та розумні вікторини про професії, також провели імпровізований флешмоб «Ми майбутнє України» та «Живи та працюй в Україні», нагадали школярам про важливість правильного вибору професії, а також запропонували пройти он-лайн тестування. 
А в молодіжному центрі «Альтанка» пройшла акція «Кадровий резерв» для випускників учбових закладів. Фахівці ЦЗ розповіли майбутнім молодим спеціалістам про важливість грамотного написання резюме, ознайомили зі структурою резюме, а також розповіли про відео резюме, яке є новим явищем в сфері підбору персоналу на ринку працевлаштування, провели майстер-клас зі складання резюме та продемонстрували відеоролики з прикладами відео резюме, в тому числі і креативні відео резюме. Наявність подібного презентаційного ролика здатна підвищити конкурентоспроможність претендента у декілька разів. Ретельно і грамотно підготовлене відеорезюме дає можливість створити у потенційного роботодавця позитивне   враження,  що може стати вирішальним при підборі персоналу.
З метою укомплектування наявних вакансій був проведений виїзний міні-ярмарок на майданчику біля торгового центру для молоді «Керуй майбутнім», з метою орієнтації молоді в усвідомленому виборі майбутньої професії з урахуванням потреб регіонального ринку праці. Фахівці надали  оперативну інформацію щодо можливості професійного навчання, перенавчання у центрах професійної освіти, можливості профорієнтаційного тестування та про  наявні вакансії міста та регіону. В ході заходу учасники ознайомились з послугами служби зайнятості,  отримали консультації фахівців центру зайнятості та інформаційні матеріали.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner