«Профорієнтаційний урок»

 

9 листопада фахівець Лиманського міського центру зайнятості спільно з представником Лиманського ВП Слов’янського ВП ГУНП Дон.обл. відвідали НВК «гімназію-ЗОШ 1 ступеня» та провели профорієнтаційний урок. Спеціаліст ЦЗ розповіла про актуальні професії на ринку праці, привернувши увагу молоді до робітничих професій, а спеціаліст служби поліції акцентувала увагу школярів на професію поліцейський та навчальні заклади,  в яких можна отримати освіту юриста.
Також учням було запропоновано пройти он-лайн тестування за допомогою безкоштовного додатку до Android «Центр профорієнтації», за результатами якого вони отримають рекомендовану сферу ймовірної успішної професійної самореалізації відповідно до своїх інтересів, здібностей та схильностей.  Урок відбувся у формі діалогу. Учні із задоволенням обговорили різні типи професій, зацікавились тестуванням, ставили багато питань спеціалістам.
Фахівці Лиманського міського центру зайнятості приділяють особливу увагу заходам, що допомагають дітям зорієнтуватися у світі професій, тому й надалі буде продовжуватися робота з молоддю.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner